Iubire la prima vedere

Am vorbit în articolele anterioare despre gentlemeni. Vă spuneam că aceștia au anumite standarde, și că ”pot fura” inima oricărei femei. Gentlemenii reprezintă o categorie aparte, care este din ce în ce mai rar întâlnită. De cele mai multe ori, aceștia sunt considerați ceva clasic, ”de modă veche”, apreciați însă de orice persoană.

Mai există oare iubire?

Gândindu-mă la ”moda veche”, mă întrebam dacă mai există oare iubire adevărată, iubire la prima vedere. Suntem înconjurați de rețele de socializare, iar sexualitatea a ajuns să fie promovată peste tot.

În ziua de azi, se leagă mai multe relații pe rețelele de socializare, decât în viața reală. O fată consideră perfect normal (chiar banal) ca cineva să o abordeze pe o rețea de socializare, însă consideră un lucru ciudat ca cineva să o abordeze în viața reală, chiar dacă persoana respectivă face acest lucru într-un mod cât mai original și discret.

Mai există oare persoane care să îndrăgostesc întâmplător, în timp ce merg pe stradă? Mai există oare persoane care se îndrăgostesc cu adevărat, fără a avea interese ascunse? Nu am văzut de multă vreme o iubire pură, materializată în lucruri mărunte, dar speciale, în declarații de dragoste venite din suflet.

Relațiile din spatele rețelelor de socializare, văzute prin ochii unui gentleman

Fiind o persoană cu un caracter aparte, un gentleman nu va încerca să își găsească perechea pe o rețea de socializare. Un gentleman își găsește mereu curajul pe care nu orice bărbat îl are, acela de a vorbi față în față cu o persoană de care este interesat. Rețelele de socializare pot reprezenta un lucru foarte copilăresc, în cazul în care vrei să îți găsești jumătatea acolo.

În zilele noastre, e foarte ușor să îți faci o ”iubită” prin intermediul unei rețele de socializare. Aceste persoane se cunosc sub forma unei imagini false, pe care o promovează mai târziu, când ajung să se vadă în viața reală. Revenind la subiectul inițial, la iubirea sinceră, vă întreb (și mă întreb) dacă mai există fete care apreciază lucrurile mărunte, sincere, care nu pun preț pe un mesaj lăsat pe Facebook, dar care apreciază însă un bilet ce conține un mesaj scris din suflet.

Mă întreb dacă mai există dragostea aceea, la prima vedere, în care două persoane ajung să se cunoască într-o cafenea sau într-un parc, nu într-un club, după ore întregi de dansuri provocatoare. Mai există oare iubirea aceea retrasă, nepromovată pe Facebook, iubirea în care singurele declarații de dragoste sunt rostite sau scrise cu stiloul, nu afișate online?

Am ajuns să ne pierdem într-o lume în care tehnologia primează, în care preferăm să stăm cu nasul în telefon atunci când ieșim undeva, în loc să trăim așa cum se cuvine momentele respective. Am ajuns să pierdem normalitatea și decența, în spatele unor like-uri lăsate pe Facebook și Instagram. Am ajuns să ne ascundem în spatele unor imagini false, în spatele unor stereotipuri lipsite de valoare.

Un gentleman va știi mereu să iubească

Vă spuneam într-un articol anterior că gentlemenii sunt sinceri, în special când e vorba de sentimente. Un gentleman se gândește mereu la cele mai speciale gesturi, știe să impresioneze și să facă o femeie fericită. Și, mai important decât orice, un gentleman știe să investească în sentimente adevărate, pe care nu ezită să le arate. Un gentleman nu va înșela, indiferent de tentațiile care există în jur. Acesta va fi mereu loial față femeia pe care o iubește.

Sfatul meu este să învățați să iubiți. Învățați să puneți accent pe lucrurile speciale. Învățați să vorbiți, nu să tastați.

Într-o lume pierdută, alegeți să fiți ”de modă veche”. Alegeți să trăiți. Fiți gentlemeni!

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l pentru prietenii tăi! Orice share contează.
Facebook
Google+
https://suntungentleman.ro/2018/05/21/iubire-la-prima-vedere/
Twitter
Follow by Email
RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *