Fii un gentleman: Ai grijă de sufletul ei

În general, femeile au un caracter foarte puternic. E de admirat felul în care acestea efectiv trag de o relație, sau suportă săptămâni (poate chiar luni) în șir comportamentul neadecvat al unui bărbat, încercând să-l aducă pe calea cea bună. Mereu am fost de părere că femeile sunt foarte ambițioase. Dacă își pun în minte ceva, pot obține acel lucru mai repede decât orice bărbat, credeți-mă.

Câștigă-i încrederea fiind gentleman

Încrederea unei femei se câștigă foarte greu. Orice femeie de calitate are standarde ridicate, pe care nu le poți atinge foarte ușor. Pentru mulți bărbați acest lucru reprezintă un dezavantaj, însă un gentleman va fi bucuros să aibă de-a face cu o asemenea persoană. E normal, nu? Un bărbat cu standarde înalte va încerca mereu să găsească o femeie pe măsura lui, și invers.

Dacă simți că acea femeie merită, câștigă-i încrederea într-un mod cât mai natural, fără a grăbi în vreun fel lucrurile. Un gentleman nu va încerca niciodată să pună presiuni asupra unei femei. Nu te gândi la timpul pe care l-ai petrecut încercând să-i câștigi încrederea. Gândește-te la ce ai de câștigat, într-un final. O femeie de calitate nu se găsește prea ușor în zilele noastre, deci dacă ai găsit-o, nu fi fraier: luptă pentru ea.

Păstreaz-o lângă tine

După ce câștigă încrederea unei femei, mulți bărbați încep să își schimbe comportamentul. E ca și cum ar fi mers la o vânătoare unde au fost nevoiți să depună mult efort, au câștigat un trofeu, iar apoi se întorc acasă, pentru o odihnă lungă. Așa se întâmplă, de multe ori, și în cazul femeilor: muncesc foarte mult pentru a le câștiga încrederea, iar după ce obțin ce și-au dorit, rămân indiferenți.

O femeie care îți oferă iubire și încredere trebuie apreciată. Nu ezita în a-i arăta zi de zi cât de mult înseamnă pentru tine. De multe ori, știm să apreciem adevărata valoare a unui lucru doar atunci când îl pierdem. Gândiți-vă la ce ar trebui să renunțați, arătând doar indiferență. Gândiți-vă cum ar arăta viața voastră fără ea. Dacă e femeia pe care v-o doriți cu adevărat, cu siguranță veți face tot posibilul să o păstrați lângă voi.

Femeile – sarea și piperul

După cum spuneam mai devreme, încrederea unei femei se câștigă foarte greu, dar poate fi pierdută extrem de ușor. O femeie poate îndura multe, chiar dacă asta înseamnă să sufere foarte mult. Însă atunci când o femeie decide să plece de lângă tine, nu o mai poți întoarce. Atunci când e convinsă de faptul că nu mai meriți să fie lângă tine, va pleca fără să privească înapoi, indiferent de ceea ce vei încerca să faci pentru a-i câștiga din nou încrederea.

Așa că fiți atenți. Nu vă jucați cu focul, dacă nu vreți să vă ardeți. Gândiți-vă la ce ați avea de pierdut, dacă ar pleca de lângă voi. Arătați-i că vă pasă. Fiți gentlemeni! 

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l pentru prietenii tăi! Orice share contează.
Facebook
Google+
https://suntungentleman.ro/2018/05/21/fii-un-gentleman-ai-grija-de-sufletul-ei/
Twitter
Follow by Email
RSS

5 thoughts on “Fii un gentleman: Ai grijă de sufletul ei

  1. Exact, oamenii buni, femei sau barbati, sunt atat de greu de gasit si atunci cand avem parte de ei in viata noastra ar trebui sa stim sa ii pastram. Am vazut de multe ori oameni care nu stiu sa isi aprecieze partenerul, il iau for granted si uita sa isi arate aprecierea si dragostea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *