Pițipoance vs. femei de calitate

Vă spuneam într-una din postări că vom discuta despre femei. Am găsit potrivit acest moment, deoarece văd foarte multe exemple de ”femei” în jurul meu, care defapt n-ar trebui să se numească așa. E la modă ca femeia să fie cât mai vulgară, cât mai provocatoare. Multe au uitat ce înseamnă decența. Însă există și femei care se respectă, care și-au păstrat caracterul și verticalitatea.

Nu există cale de mijloc. Există fie pițipoance, fie femei de calitate

Haideți să ne gândim puțin la ceea ce vedem în jurul nostru, zi de zi, în materie de femei. După părerea mea, între aceste două categorii (pițipoance și femei de calitate) nu există cale de mijloc. În general, femeile aleg cum vor să fie, înainte de a-și crea stilul propriu-zis. O pițipoancă nu va cunoaște niciodată adevăratele standarde ale unei femei, în timp ce o femeie de calitate nu va dori niciodată să ”împrumute” ceva din stilul unei pițipoance.

Pițipoancele – femeile care se cred independente

În general, pițipoancele sunt femei foarte sigure pe ele, datorită aspectului fizic. Acestea se ”tunează” în cel mai excentric mod posibil (își pun ”botic”, ”sânișori”, etc.), iar datorită privirilor pe care le atrag, se simt stăpâne pe situație. Pentru ele, aceste priviri sunt de ajuns, însă nu contează faptul că toți cei care le admiră ar dori doar să le fu (…fure atenția doar pentru o noapte).

În general, aceste femei își câștigă venitul într-un mod relativ josnic. Pentru ele, nu contează acțiunile pe care le desfășoară pentru a câștiga bani. Acestea sunt persoane care nu pot oferi o anumită valoare în schimbul banilor, care nu pot oferi ceva de calitate. Ele oferă în schimb lucrurile în care investesc (vorbim aici despre acel ”botic tunat”, și lista poate continua).

Majoritatea își găsesc un ”sponsor”

Se îmbracă de parcă ar dori să fie trase în mijlocul străzii, însă sunt inabordabile pentru oricine, mai puțin pentru bărbații ”valabili”, adică aceia care au portofelul gros și minim un seria 5, model mai nou. Le place să fie duse cu mașina oriunde, și cel mai mult adoră să filmeze bordul mașinii, să vadă prietenele și ”dușmancele” că ele o duc bine. Acasă mănâncă zacuscă, iar în oraș postează poze cu sushi, pe banii altora.

Botic + mașină șmecheră = combinația ideală 

Această formulă este aplicată, de cele mai multe ori, la prima întâlnire cu un potențial ”bărbat valabil”. De obicei, boticul este aplicat cu ușurință, pe schimbătorul care trebuie.

Femeile de calitate – femei care oferă valoare și au caracter

Prin cuvântul ”valoare” mă refer la lucrurile de calitate pe care o persoană le poate oferi, la ce știe să facă persoana respectivă. Femeile de calitate reprezintă o categorie aparte. La fel ca un gentleman, acestea nu sunt majoritare în societatea actuală.

Ambiția – principala calitate a femeilor demne de respect

Femeile de calitate sunt persoane ambițioase, care știu ce vor. Acestea au în minte traseul pe care trebuie să-l urmeze pentru a ajunge unde își doresc. Prin multă muncă, mare parte din ele realizează ceea ce și-au propus. Sunt sigure pe ele, datorită faptului că știu ceea ce pot oferi, știu ce pot face și unde au ajuns, fără a depinde de cineva.

Femeile de calitate pun accent pe frumusețea naturală

Ce rost are să ieși în evidență printr-un machiaj strident, când te poți evidenția prin naturalețe, în ochii cui trebuie? Eu unul, apreciez femeile naturale. Nu mă refer la femeile care nu se îngrijesc, ci la femeile care știu să se aranjeze într-un mod cât mai discret.

Un alt motiv pentru care femeile de calitate pun accent pe naturalețe este faptul că acestea nu doresc să fie în centrul atenției. În comparație cu pițipoancele, lor nu le place să fie admirate de o stradă întreagă, claxonate și fluierate.

Standardele unei femei de calitate, în materie de bărbați

De obicei, aceste femei sunt foarte pretențioase, pe bună dreptate. E normal să ai standarde ridicate, atunci când știi că ești o persoană cu numeroase calități și un caracter demn de urmat. Femeile de calitate nu pun accent pe material. Acestea nu se uită la mașini, nu se gândesc la bani, la ceea ce o persoană le-ar putea oferi. Femeile de calitate pun preț pe caracter și pe calitățile unei persoane. Pentru ele, sentimentele sunt mult mai importante decât marca unei mașini, iar încrederea e lucrul pe care îl caută, așa cum pițipoancele caută un portofel plin cu bani.

Sfaturi pentru bărbați

Știu că de cele mai multe ori, atenția ne este atrasă de femeile lipsite de valoare, dar care arată bine. La prima vedere, obișnuim să punem preț doar pe frumos, fără a ne gândi la calitățile pe care o persoană le-ar putea avea, sau nu.

Sfatul meu este să căutați calitatea. Nu puneți preț prea mare pe aspect, și încercați să vedeți ce caracter se află în spatele unei persoane. Având standarde, veți găsi femeia pe care o meritați. Și nu uitați: fiți gentlemeni!

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l pentru prietenii tăi! Orice share contează.
Facebook
Google+
https://suntungentleman.ro/2018/05/20/pitipoance-vs-femei-de-calitate/
Twitter
Follow by Email
RSS

3 thoughts on “Pițipoance vs. femei de calitate

  1. Pingback: Fii un gentleman: Ai grijă de sufletul ei - Sunt un gentleman

  2. Esti putin cam dur, insa per total..cam asa este! Sunt tare curioasa ce parere au si altii despre acest subiect, asa ca am sa ii dau si eu un share! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *