Fii un gentleman: fură mințile oricărei femei

Așa cum vă spuneam și aici, un gentleman impresionează prin comportamentul său și prin simpla sa prezență. Eleganța este atuul principal pe care îl deține, pentru că mereu prima impresie contează și primează în fața altor păreri. Astfel, este foarte ușor pentru un gentleman să ”intre sub pielea” unei femei, să se facă plăcut din prima clipă.

Orice femeie își dorește un gentleman

Nu multe persoane cunosc acest lucru: femeile își doresc cel mai mult un gentleman. Aici mă refer la femeile de calitate, nu la ”pițipoancele” lipsite de stil (voi scrie un articol și despre acest subiect). Orice femeie vrea să audă complimentele pe care le merită, să fie impresionată în cel mai frumos mod posibil, iar un gentleman știe să facă aceste lucruri ca la carte.

Nu cred că există femeie care să refuze un bărbat îmbrăcat bine, mereu atent și grijuliu față de ea. Un gentleman se implică în totalitate atunci când își dorește să obțină inima unei femei, și vă recomand și vouă să faceți același lucru. Ce e mai plăcut decât să iubești sincer, să investești timp și atenție în relația pe care ți-o dorești?

Sinceritatea – o calitate de bază a unui gentleman

Femeile simt orice. Și când spun orice, mă refer la absolut orice. Au un ”miros” aparte, știind să ”citească” un bărbat de la prima întâlnire, după câteva vorbe schimbate. Niciodată nu am promovat minciuna, și nici nu o voi face vreodată. Învățați să iubiți sincer, și să fiți sinceri cu femeia de lângă voi. Dacă nu vă doriți o relație cu ea din știu eu ce motive, cel mai bun lucru pe care îl puteți face e să plecați, într-un mod elegant. Îi puteți explica de ce credeți că lucrurile nu ar putea merge între voi, într-un mod cât mai ”protocolar” cu putință – fără certuri, fără reproșuri.

Certurile nu caracterizează un gentleman. Acesta va evita mereu o ceartă. De multe ori, cea mai bună soluție e să dați dreptate unei persoane care se contrazice cu voi. De cele mai multe ori, se întâmplă ca acea persoană să-și dea seama că a greșit, însă atunci când alimentați o ceartă, se vor stabili două tabere de război, în care ambii participanți își susțin cu tărie părerea. Într-un final, nu se va ajunge la un consens.

Femile apreciază bărbații sinceri, mai mult decât orice. Acestea vor să simtă siguranță, în special siguranța că își pot oferi încrederea persoanei de langă ele. Odată pierdută, această încredere e greu de câștigat, așa că vă sfătuiesc să fiți sinceri, indiferent de situație.

Un stil aparte

La fel de importantă precum sinceritatea este seriozitatea. Un bărbat serios, impunător emană siguranță de sine, iar femeile iubesc acest lucru. Însă nu e deloc indicat să treceți în altă extremă, aceea de a fi mult prea serios. Pentru asta, trebuie să vă creați un stil aparte, care să îmbine seriozitatea cu lucruri simple, care dau o stare de bine.

Femeilor nu le va plăcea niciodată un bărbat sobru. Acestea iubesc energia persoanei de lângă ele, iubesc să râdă, să se simtă bine, în orice moment. Și e normal. Vouă v-ar plăcea să stați lângă o persoană sobră, care nu are un simț al umorului, care nu știe să se bucure de clipa trăită? O asemenea persoană este considerată din start neinteresantă. Cu siguranță nu vă doriți să fiți catalogați așa.

Fă-o să râdă. Fă-o să se simtă bine în preajma ta. Fă-o să își dorească o a doua întâlnire cu tine.

Fiți serioși atunci când e cazul, însă nu fiți lipsiți de amuzament. O femeie apreciază persoanele care sunt pline de viață, care știu să râdă, să trăiască clipa. Distrați-vă împreună, și bucurați-vă de orice moment. Caută un stil care îmbină toate aceste elemente. Învață să te faci plăcut, să faci persoanele din jurul tău să se simtă bine. Atunci când vei face asta, îți va fi mult mai ușor să câștigi inima unei femei, indiferent de situație.

Până la următorul articol, reflectați asupra acestor lucruri, și nu uitați: fiți gentlemeni!

 

 

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l pentru prietenii tăi! Orice share contează.
Facebook
Google+
https://suntungentleman.ro/2018/05/19/fii-un-gentleman-fura-mintile-oricarei-femei/
Twitter
Follow by Email
RSS

One thought on “Fii un gentleman: fură mințile oricărei femei

  1. Pingback: Iubire la prima vedere - Sunt un gentleman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *